Teknoloji

PUBG MOBILE, ikonik figürleri [email protected] ile savaş alanına getiriyor

PUBG MOBILE ve [email protected] iş birliği ile özel koleksiyon segmentlerinden ilham alınarak hazırlanan yeni oynanış dinamikleri, eşyalar ve yoldaşlar oyun severlerin beğenisine sunulacak.

Dünyanın en tanınmış taşınabilir oyunlarından biri olan PUBG MOBILE, dünyanın en çok aranan koleksiyon öğelerinden bazılarını savaş alanına getirmek için koleksiyon markası [email protected] ile ortaklığını duyurdu.

Japon şirketi MEDICOM TOY CORPORATION tarafından tasarlanan ve üretilen [email protected] koleksiyon figürleri PUBG MOBILE oyuncularına sunuldu! Oyun severler, Erangel’deki battle royale maçlarında harita üzerinde rastgele dağılmış üç tür dev [email korumalı] bulacaklar. Oyuncular, onlarla etkileşim kurarak buldukları [email protected] türüne karşılık gelen materyalleri kazanabilecekler.

Bu işbirliğiyle, savaş alanlarında oyunculara katılabilecek dört [email korumalı] yoldaş, Lv. 3 Konu [email korumalı] Dude, Avcı Kamuflajı [email korumalı] Dude, Yeraltı Kaşifi [email korumalı] Dude, Hava Kuvvetleri [email korumalı] Dude oyuna eklenecek. Oyuncuların oyun içi PUBG MOBILE temalı koleksiyonlarını [email protected] adresinde sergilemelerine olanak tanıyan orijinal bir öğe koleksiyonu da mevcut olacak!

Tencent Games PUBG MOBILE Yayın Lideri Vincent Wang “Bu özel koleksiyon öğeleri için yeni bir platform sunmaktan ve PUBG MOBILE’a ‘trend belirleyen’ bir marka getirmekten dolayı çok heyecanlıyız. [email protected], tıpkı bizim battle royale türünde sınırları zorlamamız gibi, koleksiyon alanında yaratıcılığın sınırlarını zorlayan heyecan verici ve yaratıcı. PUBG MOBILE için harika bir ortak ve oyuncuların bu özel öğeleri oyun içinde görmesi heyecan verici olacak. Ayrıca oyuncular, sınırlı sayıda fiziksel PUBG MOBILE [email protected] satın alma hakkı elde etmek için oyun içi etkinliklere katılarak bir sanat tarihi modülüne katılabilirler. Sahip olma şansı bulmalarını bekleyemeyiz.” dedi.

Tatsuhiko Akashi, MEDICOM TOY CORPORATION’ın Lideri ve CEO’su “Dünya çapındaki oyunculara [email protected] özelliğini tanıtmak için PUBG MOBILE ile çalışmaktan çok memnunuz. Hayranların [email protected] ile yepyeni bir şekilde etkileşime geçmesini sağlayacak heyecan verici bir ortaklık olan PUBG MOBILE ile çalışmak bir zevkti. yol.” onun sözleriyle.

[email protected] etkinliği bugün, 14 Nisan 2023’te PUBG MOBILE’a geliyor ve 15 Mayıs 2023’te sona erecek. Oyuncular, 31 Mayıs 2023’e kadar [email protected] yoldaşları ve eşyaları satın alabilecekler.

Dahası, PUBG MOBILE’ın [email protected] özelliği yakında gerçek dünyada da mevcut olacak! Sınırlı sürüm PUBG MOBILE Air Drop’un [email protected] fiziksel sürümünü satın almaya hak kazanmak için oyuncuların yakında PUBG MOBILE’a gelecek oyun içi etkinliklere katılmaları gerekecek.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu